Werken bij

Vacatures

Onze medewerkers zijn gedreven mensen! Zij zijn ervaren, daadkrachtig, goed opgeleid en zodanig flexibel dat de cliënt binnen de gemaakte afspraken (on- en offline) een beroep op ze kan doen. Van alle medewerkers wordt verwacht dat zij zelfstandig kunnen functioneren, op een goede manier samenwerken en hun vakkennis op peil houden.

Herken jij jezelf in dit profiel? Laat het ons weten!

Geen openstaande vacature én wel belangstelling om onze organisatie te komen versterken? Stuur gerust een open sollicitatie. Wij komen graag in contact met supergemotiveerde mensen.

Om de mogelijkheden voor jou binnen onze organisatie te kunnen inventariseren, is het belangrijk om aan te geven hoeveel uren je per week beschikbaar bent. Je sollicitatie mag je sturen naar info@l-zw.nl. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord.

Wij maken onze vacatures bekend op de website van Brabantzorg.net .

leerwerkplek

Labyrint Zorg & Werk is een door SBB verklaard erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen:

  • MBO Administratie
    • Niveau 3 : Secretaresse
    • Niveau 2 : Secretarieel Medewerker
  • MBO marketing
    • Niveau 4 : Marketing & Communicatie

calibris

Stage

Wij vinden leren en ontwikkelen erg belangrijk en zijn om die reden dan ook altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Heb je interesse in een leer- of stageplek? Laat het ons weten! In jouw motivatiebrief lezen we graag waarom je bij ons je leer- stageplek wilt realiseren. Je motivatiebrief mag je sturen naar personeelszaken@l-zw.nl.