Beschermd wonen

Labyrint Zorg & Werk stelt zich ten doel om een passend aanbod te realiseren voor beschermd wonen voor (jong) volwassenen met (complexe) geestelijke en/of LVB gezondheidsproblematiek. Wij maken hierbij gebruik van de diensten van Connect Wonen. Connect Wonen is onze samenwerkingspartner die woningen beschikbaar stelt voor cliënten met een beschikking.

Wat is beschermd wonen?

Bij beschermd wonen leven cliënten in een beschermde woonomgeving. Cliënt ontvangt meerdere keren per week ondersteuning om zijn doelen, die in het begeleidingsplan zijn afgesproken, te realiseren zodat cliënt zoveel als mogelijk zelfredzaam wordt of blijft en kan participeren in de maatschappij.

Hoe ziet beschermd wonen eruit?

Iedere cliënt heeft een eigen appartement of studio met een woon-/slaapkamer, keuken en sanitair. In de woonvoorzieningen is daarnaast veelal ook een algemene woonkamer met keuken aanwezig.
Voor een woonimpressie, klik hier.

Locaties

Momenteel heeft Labyrint Zorg & Werk woonvoorzieningen tot haar beschikking in de volgende plaatsen: Best, Sint-Oedenrode, Veghel, Uden, ’s-Hertogenbosch, Oss en Boxmeer.
Wil je meer informatie over beschermd wonen, neem dan contact op met onze afdeling toegang. toegang@l-zw.nl

Klik hier voor de uitgebreidere informatie over beschermd wonen.